Trimiteti fotografii cu cele mai frumoase, reusite instantanee ale capturilor prinse cu naluci Big Hammer si veti avea sansa de a castiga naluci Big Hammer.

Lunar vom alege si vom premia, cele mai frumoase imagini ale capturilor realizate pescuind cu naluci Big Hammer. Prin imagini frumoase, intelegem fotografii pe malul apei, in mediu natural, cu pesti vii si in care sa se vada naluca la care au fost prinsi.

Castigatorii vor fi premiati cu pachete de naluci Big Hammer pornind de la specia de peste vizata si tipul nalucii, respectiv culorile folosite.

Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti poza pe adresa concurs@BigHammer.ro si sa mentionati numele dumneavoastra, adresa de e-mail, specia, dimensiunea pestelui si desigur la ce naluca Big Hammer a fost prins.

Intrucat apreciem latura sportiva a pescuitului si a respectului fata de pesti si natura, ne rezervam dreptul de a selecta fotografiile care vor fi publicate in Galeria BigHammer.ro.

Prin trimiterea fotografiilor la concurs@BigHammer.ro, participantii isi dau acordul ca fotografiile sa fie publicate pe www.BigHammer.ro

Nu au drept de participare membrii echipei PeApa si colaboratorii acestora, precum si rudele de gradul intai.

Va dorim fire intinse in care sa simiti trasaturile “ciocan”!