Big Hammer ™ Hand-Poured Swimbaits sunt usor de recunoscut dupa designul original al cozii rectangulare. Forma cozii Square Tail™ combinata cu alura hidrodinamica ii ofera o vibratie permanenta in actiune – chiar si la recuperari foarte lente.
Folosind cea mai buna calitate a materialelor, am creat o naluca care nu este doar atractiva, dar ofera de asemenea echilibru perfect intre durabilitate si evolutie in apa.

Inutil de spus ca trasaturile “ciocan”, vor capata alt sens atunci cand pescuiti cu BigHammer.

Atentie: o data incercate, creeaza dependenta la fiecare capat al firului.


Click aici pentru a alege din cele peste 70 de culori disponibile.


De ce au swimbait-urile Big Hammer cea mai buna actiune?
Ati auzit poate ca swimbaiturile Big Hammer sunt mai bune decat alte swimbaits, sau mai exact, acestea au o actiune mai buna decat alte swimbaits.
Desi nu exista nici o dovada mai buna decat pur si simplu a le testa, ne-am gandit sa dezvoltam putin subiectul.
Ca actiune swimbaiturile ar trebui să fie analizate in doua parti: coada si corp. Evolutia cozii este importanta, dar una din principalele caracteristici ale unui swimbait este faptul ca arata ca un organism care “inoata” asemenea unui peste… Miscarea este foarte realista si imita miscarea unui peste ametit, dezorientat… ceea ce il face “victima” sigura pentru pradator.
Dar actiunea nalucii sau “miscarea de inot”, este la fel de importanta, daca nu chiar mai importanta, decat actiunea/evolutia cozii. In mod surprinzator, actiunea corpului nalucii este adesea trecuta cu vederea.
Exista doua elemente care-i confera designului Hammer Big forma si actiunea unica. In primul rand, si probabil cel mai evident si original, unic si marca inregistrata este Square Tail™.
Motivul pentru care Square Tail™ creaza o actiune mai buna este simplu:
-avand o suprafata mai mare, coada Big Hammer dizloca un volum mai mare de apa. Stim cu totii cat de important este ca o naluca sa produca vibratii, “zgomot” si sa atraga atentia rapitorilor. Iar Swimbaits Big Hammer reuseste acest lucru.
-dimensiunea cozii fiind de aceeasi latime ca si partea de sus a nalucii, este un alt element cheie – mai ales la recuperari mai lente. Apa care curge pe partea de jos a swimbaitului, va accelera si de a crea un efect de lift, la fel ca si miscarea curentilor de aer peste partea de sus a unei palete (aripa de avion).
Cand se intampla acest lucru, apa care curge de-a lungul swimbaitului, va intampina o rezistenta mai mare in cazul Square Tail™, decat in cazul unei cozi de alta forma: mai inguste sau ovale.
Al doilea element care da originalitate swimbaiturilor Big Hammer este actiunea de balansare, data de forma hidrodinamica a corpului. Nenumarate ore de testare, modelare si re-testare au condus la actuala forma a swimbaiturilor Big Hammer, iar dupa ani de testare (pe apa) si de cercetare pentru modelele 3, 4, si 5 inch, au intrat in productie noile swimbaituri de 5.5 si 6.5 inch. Rezultatul a fost, din nou, un amestec perfect de evolutie naturala – inot si efect de lovitura a cozii specifica Square Tail™.
Inca nu esti convins? Iti recomand sa testezi pe propria lanseta – alege din multitudinea de culori si dimensiuni si apoi trage propriile concluzii.
Timpul petrecut la pescuit este prea valoros, de multe ori prea scurt, pentru a nu profita sa pescuiesti cu ce este mai bun. Iar swimbaitul Big Hammer poate face diferenta.


Disponibile in mai multe marimi:
(appx)
3″ = 7.5 cm
4″ = 10 cm
5″ = 12.5 cm
5.5″ = 14 cm
6.5″ = 16.5 cm